Saturday, 29 October 2011

Pengubat borink..

Assalamualaikum :)

Terima kasih kpd followers terhebat aku Fadilah Rusli kerana memberi aku idea bernas..ape patut di buat ketika borink!

Ini dia hasil karya meniru Karya Edisi Sendiri..hihihi..jangan marah..peace yo..kite enjoy..

Selena Gomez diisytiharkan couple dgn Justin Bieber?cett..melepas aku!!!


Beruang 1 : ciss..aku da posing seksi cam nie dia buat derk je..
Beruang 2 : eh..minah nieee!nak ngorat aku pulak..bini aku ade kat belakang 2!


Kucing : alamak der..ade paparazi tangkap gambar kite la..
Arnab : takpe2..controll machoo bro..



cepat kaluarkan 20sen..klo tak???!!!!..


..Apo kono eh jang..kau monung ajo..


sep3x..tom3x..air pasang pagi..surut pukul 5..nyonya bangun pagi..siram pokok bunga..


..boleh pandang2..jangan pegang2..bertambah sayang..lalalalaala..


Nahas kau jantan gatal..ade hati nak madu kan aku ye!!!


KETAWA kalau lawak.. : )
KELUAR kalau borink.. : (


Sekian..

THANKS A LOT..



18 comments:

  1. hehehe..ceria sikit pas tgk terengganu kalah tadi..huhu..

    ReplyDelete
  2. Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang
    semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete
  3. Noli : Ganu kalah??aisyyy..

    atie fareezsya : mereka smua mmg comel2 :p

    by Zent : thx..nk join..nk join.. :D

    ReplyDelete
  4. huhu..lawak n best :))
    trus i snyum..
    n ketawa...best!!!! :))

    ReplyDelete
  5. saye di lahirkan tak suka kucing.. tapi yg diatas sungguh comel :O !

    ReplyDelete
  6. thanks yanie..hehe like it too..
    pandai betul haiwan tu berkata-kata kn.hehe :)

    ReplyDelete
  7. Ouh emy : hehe..menjadik!!

    Nufa Atien : amik pic comel2 je!yg comot2 xmo..hikhik

    Fadilahrusli : sememangnye..:p

    ReplyDelete
  8. ada yg bez tuk yanie..

    klik d cni..

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/25-things-random-giveaway-by.html

    ^__^
    wink wink !!

    ReplyDelete
  9. ni pun bez yanie..

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

    ^__^
    wink wink !!

    ReplyDelete
  10. ni bez jugak

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-cute-cik-ain.html

    wink wink !!

    ReplyDelete
  11. lagi2

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/2nd-giveaway-by-syeeda.html

    ^__^

    ReplyDelete
  12. nak lagi?

    ^__^

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/2nd-giveaway-by-cp-my-birthday-wishes.html

    ReplyDelete
  13. kah3... sumpah dialog xleh bla....

    ReplyDelete
  14. n@n@ : thx n@n@ :p

    Kaizen : hihi..:p

    ReplyDelete
  15. hahahaha..sangat kreatif..bagus betul...=)

    ReplyDelete
  16. hahaha besh besh!

    http://scifisaga.blogspot.com/2011/10/anda-perlukan-super-nur.html

    ReplyDelete
  17. suruh la kucing tu nyanyi lagu justin bieber hheee....

    ReplyDelete