Saturday, 7 January 2012

Best Fren 4 Everrr..

Assalamualaikum..

Meet my best fren..Ieffa..kami berkawan since form one lagi...and alhamdulillah kami telah berkawan dengan jayanya sehinggalah sekarang yakni memasuki tahun ke 12..huhu
Teringat pulak dulu masa jaman-jaman sekolah pernah jugak gaduh-gaduh manja..tapi sekejap je kerana dia akan pujuk aku balik..tak pun aku pujuk dia balik...tak pun kami pujuk diri sendiri...tak pun...deyyy berapa kali 'tak pun' da!!!




Nie diaaa..da pun jadi bini orang..tahniah beb! orang yang dok sebelah tu tengah ambik berkat pengantin..haha


Sekian..

Thanks a lot..


8 comments:

  1. selamat tahun baru juga :) agak lambat untuk wish , tapi tak pe kan :))

    ReplyDelete
  2. xde hal lah..hehe..mekacih sudi wish.. ;)

    ReplyDelete
  3. kwn2 rpt pun dah rmai kawen..bila la masa utk ku pula..huhu

    ReplyDelete
  4. moga cepat jadi bini orang juga !! :D HEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..if jodohnye da sampai..hihi

      Delete
  5. yang pakai shawl merah tuh bila pulak nak naik pelamin yer? :)

    ReplyDelete